Bibliotek

Dotterbolagets 8 mars-special

Dotterbolagets 8 mars-special – Internationella kvinnodagen

Upphov: Rebecca Taft, Lisa Ewald, Julia Hansen, Anna Björck, Karin Casimir Lindholm, Karolina Bång, Saskia Gullstrand, Ellen Ekman, Sara Granér

Utgivare/År: Malmö : Dotterbolaget, 2013

Ämnen: Broschyrer, Feminism, Serier

”Dotterbolaget är ett feministiskt kvinno- och transseparatistiskt serieskaparnätverk med syfte att motarbeta de patriarkala strukturer som idag fortfarande genomsyrar seriebranschen, samt att stödja kvinnors och transpersoners verksamheter inom densamma. Dotterbolaget fungerar både som en social arena och som ett professionellt nätverk där medlemmarna istället för att konkurrera om uppdrag, samarbetar och stöttar varandra.” Medverkande i Dotterbolagets 8:e mars-special: Rebecca Taft, Lisa Ewald, Julia Hansen, Anna Björck, Karin Casimir Lindholm, Karolina Bång, Saskia Gullstrand, Ellen Ekman, Sara Granér.

Kopiera länk