Aktiviteter

Hälsning från vår ordförande: Nu gäller det, kamrater!

Nackavänstern 1 maj 2014 10

Barbro Sörman, ordförande i Vänsterpartiet Nacka på 1:a maj

 

Vi har en viktig valrörelse framför oss. Först EU-valet i maj och sedan val till riksdag, kommun och landsting i september. Vi måste tillsammans se till att Vänsterpartiet går framåt på alla fronter för en solidarisk politik som gynnar människorna istället för kapitalet.

3/6 18.30 i partilokalen har vi medlemsmöte. Denna gång gäller det vår huvudvalfråga ”Vinster i välfärden”. Vår distriktsordförande, Seluah Alsaati, kommer och inleder och sedan kommer vi att tala om mer specifika frågor för Nacka.

Under valrörelsen kommer vi att behöva alla händer och fötter. Håll utkik efter mer information om vad just DU kan göra för att kicka ut borgarna från makten. Lokala aktiviteter finns under fliken ”Kalendarium”,

Hoppas vi ses!

Kopiera länk